Het werk van AWE

Ons werk


 

Awe is altijd bezig met onderwijzen, maar op twee verschillende manieren. Kinderen wereldwijd onderwijzen met de aaf innovatie club & het onderwijzen van mensen in de global south om een sociale onderneming te starten. Alles om de koers van de problemen wereldwijd te veranderen, ter plekke en op afstand. Alleen samen kunnen we de koers van de wereld veranderen.

social impact power

Wij onderwijzen en empoweren wereldwijd om sociale ondernemingen te laten groeien en problemen te verminderen. Laten we ons richten op onafhankelijkheid, lokaal eigenaarschap en verandering op lange termijn.

all about the future

We creëren bewustzijn. Over het verleden, het heden en wat er moet gebeuren in de toekomst. Dit doen we via kunst, de AAF INNOVATIE CLUB en door projecten te supporten die bewustzijn creëren.

oUR FIRST CHANGEMAKER: pRATIMA SAUD

In 2016 besloot Pratima dat ze haar vrijwilligerswerk naar een hoger niveau wilde tillen. Sindsdien vormen Pratima en een aantal medestudenten een team in hun vrije tijd. Ze reizen naar afgelegen gebieden om in actie te komen voor de problemen die ze persoonlijk heeft ervaren toen ze opgroeide in Achham. Ze zijn begonnen met het verspreiden van Educational Health Kits die kinderen voorlichten over hygiëne en hen de producten geven om de kennis ook zelf thuis toe te passen.

With the mission trips the EHK team is striving for development all around Nepal by educating the next generation. In remote areas but also in the capital city; Kathmandu. They go to the primary schools or homes in Nepal with the mission to educate and supply the children.
To change their future.

nl_NLNederlands