Creationsall about the future

Kijkend naar de toekomst moeten wij met elkaar een ander pad in slaan. Naar elkaar luisteren en elkaar begrijpen is hard nodig. Pas dan kunnen we de grote problemen met beide handen aanpakken. Met AAF probeert AWE via verhalen en lespakketten dit bewustzijn te creëren.

aaf stories

Wij onderwijzen en empoweren wereldwijd om sociale ondernemingen te laten groeien en problemen te verminderen. Laten we ons richten op onafhankelijkheid, lokaal eigenaarschap en verandering op lange termijn.

aaf innovation club

De innovatie club! Met onze wereldwijde innovatie club verbinden we kinderen over de hele wereld, we laten ze nadenken over problemen in de wereld en hoe ze die stap voor stap kunnen veranderen. doe mee met de club met je klas!

De laatste AAF stories
by Lisa Weeda

“Rio is als een persoon waar je onmiddellijk verliefd op wordt, maar waarvan je weet dat deze persoon een bos vol berenvallen en gevaarlijke beekjes en kuilen belichaamd.  Te mooi om waar te zijn, om je vingers aan te branden, om je hart aan te breken en toch altijd naar terug te gaan.”  Lisa Weeda

De favelas Pavão-Pavãozinho & Cantagalo,
Rio de Janeiro, Brazilië.

In juli 2017 kreeg Iris, oprichtster van AWE, twee weken bezoek van schrijver, scenarist en regisseur Lisa Weeda. Lisa volgde Iris twee weken lang om drie Favelas van Rio de Janeiro genaamd PPG te ontdekken. Haar ervaringen zijn samengebracht in 9 verhalen die vertellen over het leven in de favela.   

AWE LOVES TO KEEP YOU UP TO DATEnl_NLNederlands