Doneren

Maak vandaag het verschil.
sluit je aan bij de AWE pact.

join the pact

The pact is a positive and determined group of monthly givers on a mission to give with true impact. Join our club if you want your money to create monthly chances.

Are you changing the course of the world with us?

start a fundraiser

Alle kleine beetjes helpen! Verzamel geld met een groepje, doe een inzamelingsactie of doe zelf een bijdrage. Samen maken we het verschil.

rianne raatjes

founder thuisuit

Thuis Uit staat voor het op tafel zetten van de ultieme beleving en gasten laten genieten van een goed diner in eigen huis. Wij beseffen ons dat het genieten van een diner, laat staan in een eigen huis niet vanzelfsprekend is. Daarom steunen wij AWE Foundation, zodat de grote verschillen van nu voor de komende generatie verleden tijd mag zijn.

noor ten have

volunteer awe

Mijn naam is Noor en ik ben student geneeskunde in Utrecht. Ik ben vrijwilligerswerk gaan doen voor AWE omdat ik erg geïnteresseerd ben in het optimaliseren van de leef- en werkomstandigheden in ontwikkelingslanden. Bovendien ben ik van mening dat ook westerse samenlevingen begeleiding nodig hebben bij de perceptie van hun rol in onze geglobaliseerde wereld. Naar mijn mening speelt AWE effectief in op deze ontwikkelingen.

Pratima saud

founder EHK project

HET IS HEERLIJK SAMEN TE WERKEN MET MENSEN DIE DEZELFDE DOELSTELLINGEN ALS IK HEBBEN EN WILLEN HELPEN OM DE PROBLEMEN IN NEPAL TE KANALISEREN. nl_NLNederlands