Over ons

Over ons

Sinds de oprichting van AWE in 2019 streven we ernaar om de koers van de ontwikkelingswereld te veranderen. Met het ambitieuze doel om de manier te veranderen waarop we empowerment en bewustwording creëren om een juist beeld van de wereld en haar problemen te creëren. Hoewel het niet het antwoord is op alles, zal het de meest toekomstbestendige manier zijn om problemen op de lange termijn te verminderen. Sociale ondernemingen empoweren en de wereld onderwijzen over elkaar.

our beliefs


go local

Lokale voorlichting en ondersteuning is bewezen het meest effectief te zijn. therefor AWE goes local


future proof

Bij elke keuze die we maken, denken we aan de meest duurzame manier om het te doen, hoe groot het effect op lange termijn is en hoe we dat nog groter kunnen maken.


open & honest

Wij zijn transparant. Wij laten u zien waar uw geld naartoe gaat en welke positieve effecten het heeft.

our team

De samenstelling van onze stichting. Er is één hoofdverantwoordelijke voor de dagelijkse taken: de directeur & er is een actieve raad van toezicht met diverse kennis die de ontwikkelingen actief volgt en bijstuurt waar nodig. Het team wordt versterkt door een internationale groep aan vrijwilligers.

Onze changemakers

De changemakers zijn de mensen die dapper genoeg zijn om zichzelf op te leiden tot ondernemer, een sociale onderneming te runnen en hun gemeenschap, land en wereld te veranderen.stichting awe foundation

Klik hier om alles te weten te komen over onze financiën, het beleidsplan en de anbi-status.

 awe’s KVK Nummer is 76509362

beleidsplan 

jaarverslag 2022

jaarverslag 2021

jaarverslag 2020

awe heeft de anbi status 

nl_NLNederlands