Wat wij doen

Wat wij doen

AWE is op een missie om de koers van de wereld te veranderen. Waar wereldproblemen groter worden en de echte verbinding verloren gaat grijpt AWE in. AWE zet zich in voor een toename van sociale ondernemingen om lokaal problemen op te lossen, bewustzijn te vergroten over de status van de wereld, maar vooral om echt naar elkaar te kijken, te luisteren naar wat nodig is. Daarnaast creëren we bewustwording van wat er gaande is en hoe wij echt ons steentje bij kunnen dragen

 


our model

Ons model heeft drie stappen. Stap één is om het bewustzijn te vergroten door middel van verhalen en lespakketten. Stap twee is om de global south te versterken door hen onderwijs en ondersteuning te geven om sociale ondernemingen te starten. En ten slotte creëren we een beweging waarin we de koers van de problemen veranderen door op een andere manier de global south te versterken en er mee samen te werken.

1. bewustzijn creeëren
We creërem bewustzijn bij de volgende generatie door ze te onderwijzen over de wereld en de problemen die zich voordoen. Wij doen dit doormiddel van lespakketen en het delen van verhalen.
2. social impact support
Mensen in staat stellen en opleiden om een sociale onderneming op te starten die een efficiënte en langdurige verandering in hun gemeenschap teweegbrengt.
3. creating a movement 
Wij streven naar een andere benadering van ontwikkelingswerk. Mensen denken actief na over het lange termijn doel wanneer ze doneren aan goede doelen. Maar vooral om de manier waarop we de global south empoweren en zorgen voor goede samenwerkingen.

waarom ons werk belangrijk is


Ik geloof dat we geboren zijn met een groter doel, niet om te eten en te sterven. Laten we een verschil maken en een positieve invloed hebben.

AWE’s changemaker: Pratima, Nepal

nl_NLNederlands