Stichting AWE Foundation

De Stichting AWE Foundation

Beleidsplan

Beleidsplan 2021

annual report/ jaarverslag 2020

finances and report of 2020

kvk nummer

76509362

bestuur &
raad van toezicht

De bestuurders van de instelling krijgen geen beloning voor hun werk.

The AWE team!

Meet the team!

Iris
Ferwerda

oprichtster

Iris is de oprichtster van AWE. Ze is al een aantal jaren actief in de non-profit wereld. Van de favela’s van Brazilië tot op hoofdkantoren in Nederland. Iris heeft een duidelijke visie en wil creëren. Daardoor was het opzetten van AWE een logische stap. Ze heeft in Kaapstad en Rio de Janeiro gewoond, houdt van eten, dansen en veel lachen. Als directeur trekt ze de kar van AWE en vult haar hart zich met trots bij elke stap die AWE maakt. 

Laura
van der Hoeven

Voorzitter

Laura is al jaren actief in de non-profit wereld en momenteel bezig met haar master International Development Studies. Ze heeft in Nepal, Ethiopië en Ghana gewoond, kookt graag gerechten uit die landen en luisterde in 2019 muziek uit maar liefst 90 landen. Deze maatschappelijk bewuste en kritische dame zal de Raad van Toezicht leiden met al haar ervaring.

Aron
Vijzelman

lid raad v toezicht

Aron is met zijn bachelor International Business en master International Development Studies de perfect combi van een zakelijk en sociaal oog op de ontwikkelingen en doelen van AWE. Aron is dol op eten, voornamelijk elk gerecht met rijst, houdt van reizen en kent alle goede afrobeats. Deze kritische, humorvolle en ambitieuze man is dan ook een hele fijne aanwinst voor het team.

Chantal
van den Brink

lid raad v toezicht

Chantal houdt dankzij haar financiële kennis een scherp oog op de zuiverheid van alle activiteiten, zodat AWE te allen tijde kan garanderen dat alles loopt en eindigt hoe het hoort. Ze heeft liefde voor poëzie, gezelligheid en interesse in iedereen. Deze sociale vlinder stapte met volle vertrouwen in dit avontuur en duikt helemaal onder in AWE. 

How do we work:

Hierboven zie jij:

De samenstelling van onze stichting. Er is één hoofdverantwoordelijke voor de dagelijkse taken: de directeur & er is een actieve raad van toezicht met diverse kennis die de ontwikkelingen actief volgt en bijstuurt waar nodig. De stoet wordt geleid door Awe Ferwerda – Klaarhamer. Naar haar is de stichting vernoemd. 

Bestuur

Voorop in de stoet is Iris. Zij is zowel oprichtster als directeur van de stichting en daarmee het enige bestuurslid. Zij is wekelijks actief voor AWE.

raad van toezicht

Daarna volgen Aron, Chantal en Laura. Zij vormen met z'n drieën de raad van toezicht. Met Laura als voorzitter zorgen ze dat Iris de stichting in de juiste banen leidt & plannen correct worden uitgevoerd.

Want to stay up to date?

en_GBEnglish (UK)